Välkommen till Kvisslebys hjärtligaste salong!

Vi finns för dig och gör vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, hörd och välkommen hos oss. Tillsammans blir vi bäst på just ditt hår!

Johanna

Johanna

Ägare och grundare av salongen som startades 2011. Glad och prillig prick som älskar när hon får fria händer att låta sin kreativitet flöda över sina kunder, har en förkärlek för extremfärger, korta frisyrer och skägg. Är även utbildad sminkös, nagelteknolog och barberare. Skulle ta med sig volymtången och Hårologis Argan olja till en öde ö. Största intressena är att umgås med familj/vänner, träna och reeeesa 🙂

Sofia

Sofia

Har gått frisörgymnasiet i Sundsvall och tog sitt gesällbrev våren 2017. Sofia är en lugn och trevlig typ som är mästare på folieslingor och herrklippningar.Hon är snabb, effektiv och tekniskt duktig. Sofia lämnar aldrig hemmet utan sin telefon och tycker med allra största säkerhet att Disps saltvattensspray är Guds gåva till människan. Med en pappa till bilmekaniker så är det den här tjejen du snackar motorer med. Annars är det vänner, löshår och pasta som gäller.

Anna

Anna

Började som elev hos oss under sommaren 2017. Anna har tidigare arbetat inom både butik och restaurang och äntligen fått chansen att bejaka sitt frisörkall. Gick frisörutbildningen via komvux Sundsvall och gör nu sina praktiska timmar på salongen. Här har vi en tjej som är otroligt noggrann och mån om att varje kund som lämnar salongen känner sig nöjd vilket bådar för en lysande framtid inom yrket. Hon lämnar aldrig sitt hem utan lypsyl och tycker att livet vore fullständigt meningslöst utan PUFF.ME volympuder. Anna gillar rockmusik, katter och pokemon. (Och kanske sin sambo litegrann också)