Välkommen till Kvisslebys hjärtligaste salong!

Vi finns för dig och gör vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, hörd och välkommen hos oss. Tillsammans blir vi bäst på just ditt hår!

Johanna

Johanna

Ägare och grundare av salongen som startades 2011. Glad och prillig prick som älskar när hon får fria händer att låta sin kreativitet flöda över sina kunder, har en förkärlek för extremfärger, korta frisyrer och skägg. Är även utbildad sminkös, nagelteknolog och barberare. Skulle ta med sig volymtången och Hårologis Argan olja till en öde ö. Största intressena är att umgås med familj/vänner, träna och reeeesa 🙂

Cajsa

Cajsa började på Shape under sommaren 2018 och har arbetat på i Timrå på Hår&Doft men även på salong Granlo.

Anna

Anna

Började som elev hos oss under sommaren 2017. Anna har tidigare arbetat inom både butik och restaurang och äntligen fått chansen att bejaka sitt frisörkall. Gick frisörutbildningen via komvux Sundsvall och blev färdig frisör 2019. Här har vi en tjej med skinn på näsan som inte rädd för att säga sanningen. Brinner för extremfärg, extensions, herrklippningar och skägg. Hon lämnar aldrig sitt hem utan lypsyl och tycker att livet vore fullständigt meningslöst utan PUFF.ME volympuder. Anna gillar rockmusik, katter och pokemon. (Och kanske sin sambo litegrann också)